Rouw en verlies kids

DE 1e 1000 dagen coach maakte voor mij de cirkel compleet en zo kan ik kinderen en volwassenen begeleiding en ondersteuning geven vanaf het allereerste begin(start) . Het krachtig weer met elkaar verbinden. Doula postpartum past hierbij uitstekend om moeder en kind te ondersteunen soor na de bevalling het effect van de geboorte van het prachtige wonder op je leven.

Om trajecten meer kracht te geven heb ik de verbroken verbinding massage, docent babymassage en heppiemassage (voor hdhd,ass en hsp) voltooid. 

Uiteraard blijf ik in verdiepingsopleidingen mezelf scherp houden.

Een mens is niet zomaar een dingetje, iets bloots. Diep in dat dingetje verbergt zich zoiets groots. Er woont een wonder in, iets ongelooflijks Machtigs. Een kind is meer dan maar iets Engelachtigs. Ik weet niet wat het is,at niet, maar ik maak me sterk: zo’n mensenkind is niet alleen maar mensenwerk. - Auteur Toon Hermans